Kockarnas bilder

Mördegskakor

Början till äggost

Nästan färdig risgrynsgröt

Strömmingsflundra

Julskinka eller

Lägg till lite salt så har du ett bra kopparputsmedel

Ät mig

Gasol gillar vi

Kalljäst bröd smakar mer

Här behövs det putsas och oljas in

Bagerihylla

En massa bleck eller

Tomat på hyllan

Kockens bästa kompisar. Träskärbrädan och knivarna

Kaffe e gott svart

Snurra runt o krossa grej. Mouille?

Gott i hummersoppan

Grillen i väntan på reparation

Mille feuille (Tusenblad)

Italiensk femrätters meny med egna kommentarer.

Början till gremolata.

Vår- och sommarplanering på gång!

Matlagningskväll för gäster som lagar maten själva. Mycket uppskattat.

Goa fiskbiffar.

Italienska brödpinnar som jag aldrig kommer ihåg namnet på.

Många ugnar

Pärllöken snyggas till

Så här skall det se ut på fatet

Karl-Johan eller!

Silver i hög

Lingonglaserad

1300 gäster väntar på varmrätt

Tre tryfflar: Lingbo Ockelbo Järbo

Tre sorters ost med tillbehör

Snygg rad

Skaldjurscocktail i het chili- och limesalsa

Hamburgare är gott.

Mat på väg

Choklad- och hallonganache

Löjrom, Västerbottencrème, rödvinskokt rödlök, knaperiknaper

Räkmacka

Par i skaldjurssoppa

Musslor eller!

Primörer i trängsel

Chokladterrin i låda

Två gamla kockar förbereder

Havskräftor i väntan.

Choklad- och körsbärsterrin. Vaniljcrème i mördeg. Sorbet på havtorn.

Flera på en gång!

Seglingsfest på gång

Stora torget Oskarshamn

Här har vi haft knytkalas

Produktion av "fasankorvar"

En del av rödvinet som användes till såsen

Fonden till såsen

"Fasankorvar"

Blomkålsterrin

Svart körsbärssorbet

Mellanmål

9 cm djupa

2 cm tjocka

Spetskålsterriner

Tillverkning

Klipp klipp

"Dynamitrullar"

1 cm

Kupoler med brynt smör

Ett fat för två

Brynta havskräftstjärtar

Chokladknyten redo för att fyllas

Brownie

Chokladdynamit med saltkola

Piggvarskupoler

Brynt smörgelé

Rullas i dill och gräslök, doftas sedan med purjolöksaska

Skära rätt!

Spenatirader

Spetskålterrine med bakad tomat och silverlökscrème

Halstrade havskräftstjärtar på spenat med ostcrème i tartlett

Makrillviken på Smögen.

Bränner av konjak till fisk- och skaldjurssoppan.

Marängtoppar.

Goa småpajer.

Papplåda från Manchester för hemtagning av fish & Cips.

Öppen papplåda.

GT. Sommar. Recept. Lägg i citron och is i glaset. Häll på gin tills isen och citronen håller på att åka ur. Fyll på resten av glaset med tonic.

Bröö

Bröö

Kanonbok på över 1000 sidor. Ingår kokbok på nätet. Köp!

Snygga bröö.

Tempen på vår nya grill hemma i trägår´n.

Gödkalv.

Raka rader.

Äggost i dill och gräslök.

Gödkalv i snöre.

Liggande berusad trifle med punch.

Cognac & Krusbär

Räklådefabrik hemma i trägår´n.

"Drösad" (saltad) rödspättafilé med bacon.

Citronmeliss. På 70- talet hade man persilja. Nu har man citronmeliss på alla desserter.

Citrongarnityr till en kula citronglass. Enkel dessert. Populär dessert när gästen bara vill ha något litet efter maten. Mycket fräsch glass. Tack Jan Hedh.

Kockeleven kom in med nyfångad Makrill fiskad på bryggan utanför restaurangen. Vi åt upp den med en gång.

Räklådor. Avbrända och inoljade.

Maggans rödlök. Blandar snabbt ner lite röd vinäger i löken som ligger i hålbleck.

Björnbärs- och Citronsill med äggost från Skaftö.

Fish & Chips i hemma-byggda små räklådor.Skvätter över lite vinäger innan de går ut. Kunde höja priset med 20 spänn tack vare de snygga lådorna.

Krusig persilja.

Rosmarin i egen rabatt.

Vinbär på egen buske.

Röda vinbär på hem-målat eget utebord.

Mandelkubb till cognacs inkokta krusbär.

Grund till vår fisk- och skaldjurssoppa.

Soptunneajrich.

Början på rödvinssky. 1 msk per person. Typ 5 kr portionen i råvarukostnad. Tjena.

Räkfärserad rödtunga i plast. Bakas på 60 grader till 42 grader innertemp. Kyls.

Mellankalv. Fick sluta med gödkalv. Alla gödkalvar får antibiotika utifall att. Onödigt. Putsar lite och delar på längden, bryner o bakar på låg temp 80 grader till 52 innertemp. Kyler, delar ca 75 gram bitar x 2 per person, grillar.

Salmbärsmousse

En gäng vitlök.

Friterad potatis till crust.

Brynt smörbotten.

Stavar av gulbetor.

Friterad timjan.

Saffranspannacotta på brynt smörbotten.

Silverlök rostade på häll.

Lökringar på väg att bli glaserade med brynt smör, socker och timjan.

Crust på tork.

Krabba. Fattas bara lite blomkålssoppa.

100 gram per portion. Stekt dovhjort.

Under grädden hittar vi blomkål.

Halstrad kungskrabba

Millimeter

Fattas det inte en kula?

Var é såsen och moset?

Goa desserter.

Salmbär

Spetskålspengar

Potatiscrust. Rödlök, vitlök, timjan, potatis.

Lite riven ost till mandelpurén.

MPB

Salt

Kyl snabbt med is om du blancherat!

Hemmagjord tryckkokare

Pensionärs-VM i långbänk

SousVide hemma!

Takamura Blazen vs. Gräslök.

Köksträdgården. Sniglarna hann före mig.

Croque Monsieur

Kolsyrapressad gurka.

Ulf tittade in och spelade lite på bakgården.

Ulf körde slut på all elektricitet.

Uffes fel.

Hashtag baguette

Hamburgare eller!

2-3 P45 går det åt varje vecka.

Fimpa kröken

Kräftröra på grillad focaccia

Halsrad Seabream

Liten del av vår barmeny på 2:a vån.

Blandat. Senaste bilderna längst ner. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.11 | 18:27

500g delat med antal portioner får du mängden per portion.
ex. 500g/50port=10gr per portion.

...
09.10 | 13:15

Jag gillar den här sidan.

...
09.10 | 13:14

Jag gillar den här sida.

...
09.10 | 13:12

Jag gillar den här sian

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS