Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Jonas , den 27. sep, 2017
Jättebra sida, kommer att använda mkt utav den till mina elever.
E-post:
Skrivet av kevinluo, den 17. apr, 2017
Åh, vilken fin sida. Fantastiska verk du gör! Kram
Skrivet av cindy, den 12. maj, 2016
älska din webbplats.
E-post:
Skrivet av Caia, den 9. apr, 2016
Enkelhet, tålamod, medkänsla. Dessa tre är dina största skatter. Enkel i handlingar och tankar, du tillbaka till källan för att vara. Patient med både vänner och fiender, du är ense med hur saker och ting är. Medkännande mot dig själv, du förena alla varelser i världen.
E-post:
Skrivet av Conny, den 27. jan, 2016
film med olika stek metoder / tids beskrivning hade varit grymt att kunna se på denna sida
E-post:
Skrivet av Tompa, den 27. jul, 2015
Underbar sida. Använder den kraftigt i min lärarundervisning!
Skrivet av Carsten Blunck, den 1. nov, 2013
Mycket trevlig bok! Bra recept!
Synd att förlaget slutade trycka Blunckan.
Sålde för få böcker.Alla skall ju tjäna pengar.Hoppas ni säljer många böcker!
(Karl Blunck var min farfar)
E-post:
Skrivet av martin johansson, den 19. dec, 2012
Jag kunde bara titta på 5-6 bilder från ditt fotoalbum, sen blev jag vrål-hungrig!
strömmingen i stekbordet blev "droppen" !
E-post:
Skrivet av Aurore, den 12. jul, 2012
Härlig sida! Jag tackar dig!
Skrivet av Fredrik Norlén, den 9. sep, 2011
Mycket bra och rolig sida. Håller med Micke och hoppas att du/ni fortsätter att uppdatera och lägga in kul material.
MVH Fredrik
E-post:
Skrivet av andersj, den 19. apr, 2011
Jo, denna sidan gillar jag. kommer att rekommendera den till alla mina kock-kollegor
E-post:
Skrivet av Åke Lithen, den 8. mar, 2011
Härligt med en matsida "RaktÖverDisk" så att säga.
Bra jobbat
-Åke (Finalist Sveriges Mästerkock)
E-post:
Skrivet av Leif Envall, den 7. jun, 2010
Jag vill tacka för att jag lärt mej nyttiga saker,speciellt från näringsläran.Denna hemsida är ett förnämligt och gediget arbete.
E-post:
Skrivet av Micke, den 6. apr, 2010
Äntligen en sida som passar mig. Hoppas ni lägger in mer material.

Senaste kommentarer

14.11 | 18:27

500g delat med antal portioner får du mängden per portion.
ex. 500g/50port=10gr per portion.

...
09.10 | 13:15

Jag gillar den här sidan.

...
09.10 | 13:14

Jag gillar den här sida.

...
09.10 | 13:12

Jag gillar den här sian

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS