KONTAKT

Skriv och skicka ditt meddelande här
Brevlådan
Skriv ditt meddelande här nedanför
om du vill skicka det som e-post:
1. Skriv din hälsning här
2. Skriv din e-postadress här
3. Skicka hälsning

Senaste kommentarer

20.09 | 09:31

Brödet bulkjäste 6h och slutjäsning 1h. Grädats i lergryta 25min + 20 utan lock.

...
20.09 | 09:29

Hej
Bakat klassisk surdegsbröd, smakade underbart igår men 12 timmar senare är brödet jätte beskt på ytan inte ätbart. Kan någon förklara vad som är fel?

...
14.09 | 08:33

Hej!
Jag pluggar till kock och hittade till denna sidan när jag sökte efter en fråga vilket var.
Hur gör du när du valsar i ett kök?

Någon som kan förklara v

...
23.07 | 06:00

Jag tycker att det är en bra sidan ,eftersom jag man har allt som man behöver för min utbildning .

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS