Saknar ni någon sida?

Vilka sidor är på gång?

Hygien i köket.
En kalender för när årets speciella dagar är ex. ålagille, surströmming, hummerpremiär, våffeldag mm, samt vilken mat man kan servera.
Mat och dryck i kombination.
Smaker.
Vad gör man de olika styckningdetaljerna.



Vilka sidor vill ni ha?
Vill gärna ha bilder på era spisar, gärna en bild under/efter den värsta rusningen.


Bengt Petersen, Göteborg. Sveriges bästa fiskkock.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Helena Lindblad | Svar 10.02.2020 10.27

Kökshygien vore väl toppen!
Jobbar själv mycket med mat&dryck i kombination, har en del material.
Finns det något intresse att ta del av det?
// Helena

Emelie Fjell | Svar 09.09.2019 00.13

Jag skulle vilja veta mer om hur man bäst förvarar olika livsmedel? Hur man ska organisera sitt skafferi och kylskåp? Tusen tack för en fantastisk sida!

Anders Johannesson | Svar 26.02.2018 00.47

Jobbade tillsammans med Bengt Petersen på MS Diana (Göta Kanalbåt) under ett julbord i slutet på 90-talet. En trevlig man.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 18:35

tack! bra sida, villa önska jag hate hittat den för.

...
20.09 | 09:31

Brödet bulkjäste 6h och slutjäsning 1h. Grädats i lergryta 25min + 20 utan lock.

...
20.09 | 09:29

Hej
Bakat klassisk surdegsbröd, smakade underbart igår men 12 timmar senare är brödet jätte beskt på ytan inte ätbart. Kan någon förklara vad som är fel?

...
14.09 | 08:33

Hej!
Jag pluggar till kock och hittade till denna sidan när jag sökte efter en fråga vilket var.
Hur gör du när du valsar i ett kök?

Någon som kan förklara v

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS