Saknar ni någon sida?

Vilka sidor är på gång?

Hygien i köket.
En kalender för när årets speciella dagar är ex. ålagille, surströmming, hummerpremiär, våffeldag mm, samt vilken mat man kan servera.
Mat och dryck i kombination.
Smaker.
Vad gör man de olika styckningdetaljerna.



Vilka sidor vill ni ha?
Vill gärna ha bilder på era spisar, gärna en bild under/efter den värsta rusningen.


Bengt Petersen, Göteborg. Sveriges bästa fiskkock.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I dag | 09:58

ja ska omvandla recept ex 500 g köttfärs till 15 portioner 35 portioner 50 portioner o 60 portioner hur gör jag ? tycker detta e svårt

...
01.09 | 19:47

A,D,E och K är fettlösliga, resten är vattenlösliga

...
01.09 | 19:44

Remons?

Kort film --> https://www.svtplay.se/klipp/11659586/jespers-bakskola-remons

...
13.07 | 14:04

Tack för goda råd. Känner mig inspirerad efter denna läsning.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS