Saknar ni någon sida?

Vilka sidor är på gång?

Hygien i köket.
En kalender för när årets speciella dagar är ex. ålagille, surströmming, hummerpremiär, våffeldag mm, samt vilken mat man kan servera.
Mat och dryck i kombination.
Smaker.
Vad gör man de olika styckningdetaljerna.



Vilka sidor vill ni ha?
Vill gärna ha bilder på era spisar, gärna en bild under/efter den värsta rusningen.


Bengt Petersen, Göteborg. Sveriges bästa fiskkock.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Helena Lindblad | Svar 10.02.2020 10.27

Kökshygien vore väl toppen!
Jobbar själv mycket med mat&dryck i kombination, har en del material.
Finns det något intresse att ta del av det?
// Helena

Emelie Fjell | Svar 09.09.2019 00.13

Jag skulle vilja veta mer om hur man bäst förvarar olika livsmedel? Hur man ska organisera sitt skafferi och kylskåp? Tusen tack för en fantastisk sida!

Anders Johannesson | Svar 26.02.2018 00.47

Jobbade tillsammans med Bengt Petersen på MS Diana (Göta Kanalbåt) under ett julbord i slutet på 90-talet. En trevlig man.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.05 | 14:47

Tack för info, hjälper mycket med det jag håller på med.

...
24.03 | 12:11

Du är min bästa lärare, tack så mycket för allt kunskaper du delar med dig

...
16.03 | 13:21

Hej
Trevlig sida. Har ni något om kökshygien? Hur städar man och hur behandlar man råvaror både färska och tillagade. Vilka råvaror får ej sammanblandas? O.s.v.

...
15.02 | 10:30

otroligt informativt. Bra skrivet och mycket innehållsrikt

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS