Saknar ni någon sida?

Vilka sidor är på gång?

Hygien i köket.
En kalender för när årets speciella dagar är ex. ålagille, surströmming, hummerpremiär, våffeldag mm, samt vilken mat man kan servera.
Mat och dryck i kombination.
Smaker.
Vad gör man de olika styckningdetaljerna.



Vilka sidor vill ni ha?
Vill gärna ha bilder på era spisar, gärna en bild under/efter den värsta rusningen.


Bengt Petersen, Göteborg. Sveriges bästa fiskkock.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.11 | 18:27

500g delat med antal portioner får du mängden per portion.
ex. 500g/50port=10gr per portion.

...
09.10 | 13:15

Jag gillar den här sidan.

...
09.10 | 13:14

Jag gillar den här sida.

...
09.10 | 13:12

Jag gillar den här sian

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS