CiseleraVideo

Tryck champinjonen mot pekfingret som du håller kniven med. Vrid champinjonen och kniven samtidigt. En del kockar vänder på kniven, (upponer). De håller i bladet på kniven när de ciselerar. Köp hem en låda champinjoner och öva när ni skall ha champinjonpuré.

Ciselera. Göra små inskärningar i t.ex. fisk för att förhindra att skinnet spricker.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Bertil | Svar 30.12.2018 17.44

Snyggt... Tack för titten!

Louice Christensson | Svar 13.02.2015 11.52

Helt otroligt vackert arbetad liten champinjonrackare. Detåste jag lära mig. Är väl bara att köpa x antal kg Svamp och börja träna. Får nog välja lugn musik. 8-

Mr Bèchamel | Svar 10.07.2011 18.56

Snyggt jobbat med champinjonen!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.05 | 14:47

Tack för info, hjälper mycket med det jag håller på med.

...
24.03 | 12:11

Du är min bästa lärare, tack så mycket för allt kunskaper du delar med dig

...
16.03 | 13:21

Hej
Trevlig sida. Har ni något om kökshygien? Hur städar man och hur behandlar man råvaror både färska och tillagade. Vilka råvaror får ej sammanblandas? O.s.v.

...
15.02 | 10:30

otroligt informativt. Bra skrivet och mycket innehållsrikt

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS