CiseleraVideo

Tryck champinjonen mot pekfingret som du håller kniven med. Vrid champinjonen och kniven samtidigt. En del kockar vänder på kniven, (upponer). De håller i bladet på kniven när de ciselerar. Köp hem en låda champinjoner och öva när ni skall ha champinjonpuré.

Ciselera. Göra små inskärningar i t.ex. fisk för att förhindra att skinnet spricker.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Bertil | Svar 30.12.2018 17.44

Snyggt... Tack för titten!

Louice Christensson | Svar 13.02.2015 11.52

Helt otroligt vackert arbetad liten champinjonrackare. Detåste jag lära mig. Är väl bara att köpa x antal kg Svamp och börja träna. Får nog välja lugn musik. 8-

Mr Bèchamel | Svar 10.07.2011 18.56

Snyggt jobbat med champinjonen!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.09 | 09:31

Brödet bulkjäste 6h och slutjäsning 1h. Grädats i lergryta 25min + 20 utan lock.

...
20.09 | 09:29

Hej
Bakat klassisk surdegsbröd, smakade underbart igår men 12 timmar senare är brödet jätte beskt på ytan inte ätbart. Kan någon förklara vad som är fel?

...
14.09 | 08:33

Hej!
Jag pluggar till kock och hittade till denna sidan när jag sökte efter en fråga vilket var.
Hur gör du när du valsar i ett kök?

Någon som kan förklara v

...
23.07 | 06:00

Jag tycker att det är en bra sidan ,eftersom jag man har allt som man behöver för min utbildning .

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS