CiseleraVideo

Tryck champinjonen mot pekfingret som du håller kniven med. Vrid champinjonen och kniven samtidigt. En del kockar vänder på kniven, (upponer). De håller i bladet på kniven när de ciselerar. Köp hem en låda champinjoner och öva när ni skall ha champinjonpuré.

Ciselera. Göra små inskärningar i t.ex. fisk för att förhindra att skinnet spricker.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Bertil | Svar 30.12.2018 17.44

Snyggt... Tack för titten!

Louice Christensson | Svar 13.02.2015 11.52

Helt otroligt vackert arbetad liten champinjonrackare. Detåste jag lära mig. Är väl bara att köpa x antal kg Svamp och börja träna. Får nog välja lugn musik. 8-

Mr Bèchamel | Svar 10.07.2011 18.56

Snyggt jobbat med champinjonen!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.09 | 12:02

Sidan är toppen . Tack marim

...
09.09 | 00:13

Jag skulle vilja veta mer om hur man bäst förvarar olika livsmedel? Hur man ska organisera sitt skafferi och kylskåp? Tusen tack för en fantastisk sida!

...
30.08 | 08:20

Tack, vilken kanonbra sida!
Tänker använda mycket matnyttigt härifrån till mina elever på restaurangprogrammet.

...
25.08 | 21:04

Blåvitt

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS