CiseleraVideo

Tryck champinjonen mot pekfingret som du håller kniven med. Vrid champinjonen och kniven samtidigt. En del kockar vänder på kniven, (upponer). De håller i bladet på kniven när de ciselerar. Köp hem en låda champinjoner och öva när ni skall ha champinjonpuré.

Ciselera. Göra små inskärningar i t.ex. fisk för att förhindra att skinnet spricker.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Louice Christensson | Svar 13.02.2015 11.52

Helt otroligt vackert arbetad liten champinjonrackare. Detåste jag lära mig. Är väl bara att köpa x antal kg Svamp och börja träna. Får nog välja lugn musik. 8-

Mr Bèchamel | Svar 10.07.2011 18.56

Snyggt jobbat med champinjonen!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.10 | 20:03

Remons?

...
16.09 | 10:08

Kanonbra sida! Tack!

...
13.09 | 13:52

Bra sida!
Hjälpte mig med skolupgift

...
09.04 | 15:52

fackprov med fackbrev skulle stärka yrkeskåren och dig själv som yrkesman, underlätta för arbetsgivare av valet av kompetens och höja lönenivå efter kompetens

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS