CiseleraVideo

Tryck champinjonen mot pekfingret som du håller kniven med. Vrid champinjonen och kniven samtidigt. En del kockar vänder på kniven, (upponer). De håller i bladet på kniven när de ciselerar. Köp hem en låda champinjoner och öva när ni skall ha champinjonpuré.

Ciselera. Göra små inskärningar i t.ex. fisk för att förhindra att skinnet spricker.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Louice Christensson | Svar 13.02.2015 11.52

Helt otroligt vackert arbetad liten champinjonrackare. Detåste jag lära mig. Är väl bara att köpa x antal kg Svamp och börja träna. Får nog välja lugn musik. 8-

Mr Bèchamel | Svar 10.07.2011 18.56

Snyggt jobbat med champinjonen!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.09 | 13:27

EEE

...
17.09 | 13:27

DDD

...
17.09 | 13:27

CCC

...
17.09 | 13:27

BBB

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS