CiseleraVideo

Tryck champinjonen mot pekfingret som du håller kniven med. Vrid champinjonen och kniven samtidigt. En del kockar vänder på kniven, (upponer). De håller i bladet på kniven när de ciselerar. Köp hem en låda champinjoner och öva när ni skall ha champinjonpuré.

Ciselera. Göra små inskärningar i t.ex. fisk för att förhindra att skinnet spricker.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Bertil | Svar 30.12.2018 17:44

Snyggt... Tack för titten!

Louice Christensson | Svar 13.02.2015 11:52

Helt otroligt vackert arbetad liten champinjonrackare. Detåste jag lära mig. Är väl bara att köpa x antal kg Svamp och börja träna. Får nog välja lugn musik. 8-

Mr Bèchamel | Svar 10.07.2011 18:56

Snyggt jobbat med champinjonen!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.03 | 11:04

eeee, detta va ju det mest oseriösa jag läst! (kockstudent)

...
09.03 | 15:00

Bakar mörkt bröd med sirap, filmjölk, bikarbonat m.m. Varför "sväller" brödet på kortsidan vid gräddningen? Blandar med degkrokar, länge. Vad är felet?

...
28.01 | 13:48

Tack, riktigt bra stor hjälp for oss.

...
26.01 | 12:32

Hej
mina frukostbullar jästa med rågsurdeg sjönk ihop efter gräddningen. 2 gånger gjorda på rågsikt och 1 med durumvete/vete. Vad var fel?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS