Vitvinssås: https://www.youtube.com/watch?v=-gnLjrHLMAo
Rödvinssås: https://www.youtube.com/watch?v=hNqX9ETQvAI
Mise en place: https://www.youtube.com/watch?v=Ew2vivwUqzk
Kniven kockens bäste vän: https://www.youtube.com/watch?v=Ew2vivwUqzk
Lägga upp puré: https://www.youtube.com/watch?v=Pwi_bUtpbuw
Skålla grönsaker: https://www.youtube.com/watch?v=Pwi_bUtpbuw
Forma moussen: https://www.youtube.com/watch?v=Pwi_bUtpbuw
Hur rare är rare?: https://www.youtube.com/watch?v=geJ6lnrmROQ
Bearnaisesås. Lyckad och inte: https://www.youtube.com/watch?v=YInuosSzc_Y
Steka kött: https://www.youtube.com/watch?v=HvbCQuDTP6E
Skala grönsaker: https://www.youtube.com/watch?v=FWULON_lhSM
Skumma soppan: https://www.youtube.com/watch?v=SdnPpP0ia8A
Välj rätt köksredskap: https://www.youtube.com/watch?v=SdnPpP0ia8A
Smarta soppan: https://www.youtube.com/watch?v=HNDzWT1PKKs
Koka grönsaker, blanchera: https://www.youtube.com/watch?v=DaRZyS7ZXy0
Smarta lammfilén: https://www.youtube.com/watch?v=DaRZyS7ZXy0
Dressa salladen: https://www.youtube.com/watch?v=DaRZyS7ZXy0
Potatispuré: https://www.youtube.com/watch?v=DaRZyS7ZXy0
Pocherad torsk: https://www.youtube.com/watch?v=_a-O4wwmdFI
How to Rocher: https://www.youtube.com/watch?v=rU_CpFWjIco
Pomme purée: https://www.youtube.com/watch?v=FY4Ky9S9Gq0
Stycka kyckling (Malin): http://www.svenskfagel.se/?p=3432&m=1834
Stycka kyckling (Sabis): https://www.youtube.com/watch?v=Fd2Q44saioA
Binda upp kyckling: https://www.youtube.com/watch?v=iNzXJmDIhpo
När man valsar ett kök är när man städar ett kök grundligt efter en dags arbete
tack! bra sida, villa önska jag hate hittat den för.
Brödet bulkjäste 6h och slutjäsning 1h. Grädats i lergryta 25min + 20 utan lock.
HejBakat klassisk surdegsbröd, smakade underbart igår men 12 timmar senare är brödet jätte beskt på ytan inte ätbart. Kan någon förklara vad som är fel?