ChefSteps

ChefSteps exists to inspire creativity and encourage expertise in the kitchen
Cooking is an ancient art and science, an accumulated body of knowledge passed down through generations, which we modify every day.
How to cook sous vide
The four basic steps

Sous Vide Time and Temperature Guide by ChefSteps.com

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Mr Bechamel | Svar 05.03.2015 15:28

ChefSteps.com!!!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

01.12 | 23:00

När man valsar ett kök är när man städar ett kök grundligt efter en dags arbete

...
12.11 | 18:35

tack! bra sida, villa önska jag hate hittat den för.

...
20.09 | 09:31

Brödet bulkjäste 6h och slutjäsning 1h. Grädats i lergryta 25min + 20 utan lock.

...
20.09 | 09:29

Hej
Bakat klassisk surdegsbröd, smakade underbart igår men 12 timmar senare är brödet jätte beskt på ytan inte ätbart. Kan någon förklara vad som är fel?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS