ChefSteps

ChefSteps exists to inspire creativity and encourage expertise in the kitchen
Cooking is an ancient art and science, an accumulated body of knowledge passed down through generations, which we modify every day.
How to cook sous vide
The four basic steps

Sous Vide Time and Temperature Guide by ChefSteps.com

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Mr Bechamel | Svar 05.03.2015 15.28

ChefSteps.com!!!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.03 | 12:11

Du är min bästa lärare, tack så mycket för allt kunskaper du delar med dig

...
16.03 | 13:21

Hej
Trevlig sida. Har ni något om kökshygien? Hur städar man och hur behandlar man råvaror både färska och tillagade. Vilka råvaror får ej sammanblandas? O.s.v.

...
15.02 | 10:30

otroligt informativt. Bra skrivet och mycket innehållsrikt

...
12.02 | 13:38

Trillade in på din sida av en händelse av att jag letade svar på elevernas frågor om husman och tekniker
Yes vilken bra sida du skapat
är så imponerad
Tack

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS