ChefSteps

ChefSteps exists to inspire creativity and encourage expertise in the kitchen
Cooking is an ancient art and science, an accumulated body of knowledge passed down through generations, which we modify every day.
How to cook sous vide
The four basic steps

Sous Vide Time and Temperature Guide by ChefSteps.com

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Mr Bechamel | Svar 05.03.2015 15.28

ChefSteps.com!!!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.11 | 18:27

500g delat med antal portioner får du mängden per portion.
ex. 500g/50port=10gr per portion.

...
09.10 | 13:15

Jag gillar den här sidan.

...
09.10 | 13:14

Jag gillar den här sida.

...
09.10 | 13:12

Jag gillar den här sian

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS